maanantai 18. toukokuuta 2009

Eeron nimipäivänä kadulla

Tänään kadulla Tikkuraitilla ja Paalutorilla Vantaalla nimipäiväkahvien kanssa. Liki 200 donitsia ja noin 25 litraa kahvia, yli 100 esitettä, ja noin 40 keskustelua, Eero 121 ilmapalloja n. 50 sekä lukematon määrä vassin punaista ilmapalloa, Vasemmistoliiton ehdokkaiden yhteisesitettä, Kansan Uutisten viikkolehtiä, läppäriesitys vaaliteeseistäni, Saramon, Pekosen ja Suokkaan esitteet liikkuivat myös! Ylen maailmanpolitiikan arkea oli paikalla Tikkurilassa kaksi tuntia haastatellen Tikkuraitin kulkijoita ja kahville juttelemaan pysähtyneitä sekä tietty itse ehdokasta. Erityiskiitokset päivän organisoinnista Suur-Tikkurilan vasemmiston rautaisella telttatiimille; Karhusen Hemppa ja Peltosen Urkki. Katille donitseistä ja kahvin keittäjille!

Vaalityön arki on kovaa kenttätyötä! Ihmiset kaipaavat selkeästi kadulle poliitikkoja, jotka kuuntelevat elämän murheita, ehdotuksia lähiympäristön ongelmien poistamiseksi, tietoa maahanmuuttajista, kansaneläkkeistä, vakuutusoikeuden kohtelusta, kantelumahdollisuuksista EU:hun.

Päivä venähtää pitkäksi vastatessa vaalikyselyihin ja ihmisten meileihin! Ja meilejä riittää! Tämän päivän saldo oli 48. Huh! Ilta kääntyy jo yöksi ja viikonloppu on raportoimatta. Yritän löytää huomenna illalla aikaa kirjoittaa niistä.

Ei kommentteja: