lauantai 6. kesäkuuta 2009

Huuhkajia katsomassa ja naamagalleriaa etsimässä

Huuhkajat voitti sitten lopultakin. Peli oli nihkeää. Maalitilanteita oli aika lailla. Litmasen syötöt olivat jälleen upeita, mutta pelin jatkajat eivät olleet "oikeassa juoksussa". Tietty voi sanoa, että Litin syötö onkin tarkoitettu maailman huippupelaajille. Milloin niitä löytyy Suomen joukkueesta? Miten on Forssell, Shefki (olit loistava härkämäinen jälleen), Eremenko, Johansson (toisen puoliajan viimeinen puolisko upeaa!!!!)

Euroilmapalloja lenteli stadikalla yli 100 kpl! Puhallettuna ylärivillä!! Pitänee ottaa palloja mukaan jatkossakin, sehän luo hyvää fiilistä! Katsoja pompottelivat palloilla, osa paukautteli niitä, ja yksi nuorukainen puhalteli niitä innoissaan!

Vaalipäivä koittaa! Mutta missä ovat yhteiskunnan maksamille paikoille laitetut puolueiden "naamagalleriat"! Länsimäestä en niitä ole vielä löytänyt! Vaaralassa ne ovat lähellä Fazerilan porttia harvojen käyttämän kävelyreitin varrella!!

Onko niin, että vaalien näkyvyyden takaa raha, julkisen tilan ostaminen! Siis mainoksen ostaminen deuksilta????

Yhteiskunnan tulisi tarjota huomattavasti useampia paikkoja naamagallerioihin! Vantaalla jopa kiellettiin siltoihin yms. ehdokkainen henkilökohtaiset banderollit. Helsinki ei kieltänyt!!

Kaikki äänestämään sunnuntaina!

Ei kommentteja: