lauantai 18. lokakuuta 2008

Typeryyksiä - Hakunilan uimahalli myynnissä?

Hakunilan uimahalli yksityisomistukseen? Vantaan kaupungin vuosien 2009 - 2011 taloussuunnitelmaa esiteltäessä tuli esille se, että kaupunki voisi olla Hakunilan uimahallissa vuokralaisena. Tämähän tarkoittaisi käytännössä sitä, että uimahalli myytäisiin.

Olen jo viidettä vuotta valtion liikuntaneuvoston jäsen. Liikuntaneuvosto käsittelee mm. urheilurakentamishankkeita. Se antaa lausunnot ministerille valtion rahoilla tuettavista hankkeista. Hakunilan uimahalli on edennyt valtionapulistalla hyvin. Vantaan kaupungille on voimassa olevan suunnitelman mukaan tulossa lähi vuosina lähes miljoona euroa uimahallin peruskorjaukseen!

Tälläiset typeryydet, joita nyt budjetissa esitellään, vahingoittavat kuntalaisten etua monessa mielessä. Uimahalli on keskeinen kansanterveydellisesti merkittävä kuntoilupaikka! Uinti on kaiken kansan liikuntamuoto! Lisäksi myyntiajatukset voivat vaikeuttaa valtiontuen saamista, siihen ei vantaalaisilla ole varaa!

Varmista vaaleissa Hakunilan uimahallin pysyminen kaupungin omana hallina, ja samalla varmista sen peruskorjaus ja valtion rahan saaminen.

Vasemmistoliittolaiset ehdokkaat eivät hyväksy hallin myyntiä!

Valtion liikuntaneuvoston jäsenenä vien kentän viestiä siitä, että Hakunilan halliin tulevat valtion rahat on turvattava!

Kaupunginvaltuutettuna vien viestiä siitä, että uimahallia ei saa myydä!

Ei kommentteja: